keyboard_arrow_down
21:51:11
tot de nieuwe Social Deals

2-gangenlunch of 3-gangendiner à la carte in hartje Brussel

Zalige 2-gangenlunch à la carte of 3-gangendiner à la carte bij resutanrant Feux de Bengale in hartje Brussel: ontdek de traditionele Indiase keuken

€19,60
€10,50
verkocht 39
Korting 46%
Tijd resterend:
46%
2-gangenlunch of 3-gangendiner à la carte in hartje Brussel
favorite_border
Feux de Bengale
10.0 star
Brussel

Highlights

  • Multideal:
    • 2-gangenlunch à la carte €10,50
    • 3-gangendiner à la carte €16,50
  • Zie hier de inhoud van de multideals
  • Zalige 2-gangenlunch of 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart in hartje Brussel
  • In een gezellig en gastvrij restaurant vlak bij de Grote Markt
  • Beleef een gezellige middag of avond uit samen met vrienden, familie of collega's
  • De chef laat jou kennismaken met de traditionele Indiase keuken
  • Ook geldig in het weekend!
  • Er wordt rekening gehouden met (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

Lees meer

Zin in een heerlijk diner in Indiase sferen? Maak nu kennis met Feux de Bengale, een gezellig restaurant op een steenworp afstand van de Grote Markt van Brussel. Tijdens een 2-gangenlunch à la carte of een 3-gangendiner à la carte proef jij de beste gerechten uit de traditionele Indiase keuken. Geniet bijvoorbeeld van Tandoori Chicken en Bombay Curry. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Wij wensen je alvast smakelijk eten!

2-gangenlunch of 3-gangendiner

Voorgerecht


Voorgerechten:

  • Tandoori Chicken
    kippendij gemarineerd in yoghurt en kruiden, op traditionele wijze bereid in de Tandoor-oven
  • Tikka Kabab
    traditioneel gerecht van blokjes kip gemarineerd in yoghurt en kruiden
  • Boti Kabab
    lamsvlees op traditionele wijze bereid
  • Seek kabab
    spies van lamsgehakt met verschillende kruiden, bereid in de Tandoor-oven
  • Samosa's
    krokante driehoekjes met vlees en verse koriander
  • Chicken Chaat
    blokjes kip met ui en chaat masala, geserveerd met een salade
  • Tandoori King Prawn (+ €2,-)
    scampi's bereid in de Tandoor-oven
  • Feux de Bengale Special (+ €2,-)
    mix van Tandoori Chicken, Tikka kabab, Boti kabab, Seek kabab, Tandoori King Prawn en salade
Vegetarische voorgerechten: 
  • Gemengde salade
    tomaat, sla, komkommer, maïs, ananas en ui met Indiase kruiden
  • Malakatani Soup
    linzensoep met verse koriander en kruiden
  • Pakora
    groentebeignets
  • Samosa
    krokante driehoekjes gevuld met aardappel, erwtjes en verse koriander
  • Onion Bhajee
    ui gemarineerd in een mengsel van linzen en kikkererwtenmeel en gefrituurd in Ghee (plantaardige boter). Geserveerd met een salade
Hoofdgerecht

Hoofdgerechten:
  • Curry scampi's, vis, lam of kip
    saus met verschillende specerijen en aromatische kruiden
  • Vindaloo scampi's, vis, lam of kip
    de echte Vindaloo uit Goa, het meest pittige Indiase gerecht
  • Bhoona scampi's, vis, lam of kip
    kruidenpasta gekookt in hete olie, wat een heerlijke rijke smaak aan het gerecht geeft
  • Rhogan Josh scampi's, vis, lam of kip
    typisch gerecht uit Kashmir, waarbij vlees of vis wordt gestoofd in de jus. Geserveerd met een coulis van tomaten met verse koriander
  • Shahi Korma scampi's, vis, lam of kip
    ideaal gerecht voor als je niet van curry houdt. Met een saus van yoghurt, mild gekruide crème en kokosnoot
  • Saag Wala scampi's, vis, lam of kip
    vlees of vis met verse spinazie, gember en knoflook
  • Dansak scampi's, vis, lam of kip
    vlees of vis met rode linzen uit Madras, gekruid op Zuid-Indiase wijze
  • Malai Curry scampi's, vis, lam of kip
    curry van crème fraîche, yoghurt, amandel, kokosnoot, rozijnen en exotisch fruit
  • Madras scampi's, vis, lam of kip
    lichtelijk zure curry uit Zuid-India
  • Bombay Curry  scampi's, vis, lam of kip
    curry met groenten, verschillende specerijen en aromatische kruiden
  • Biriani  scampi's, vis, lam of kip
    rijst met kruiden, rozijnen en geraspte kokosnoot. Geserveerd met een currysaus met groenten
Specialiteiten:
  • Kadai Gost (lam)
    lamsvlees gebakken met zoete kruiden, bereid in een speciale ketel uit Radjastan. Geserveerd met saffraanrijst
  • Kip Tandoori Muken Wala
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Scampi's Masalah
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Lam Tikka Masalah
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Kip Tikka Masalah
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Bengal Fish Speciality (+ €5,-)
    gemarineerde gefrituurde vis met rijst een een currysaus met ui. Geserveerd met saffraanrijst
  • Tandoori Mixed Grill/Gamba's Grill (+ €5,-)
    verschillende gerechten gegrild in de Tandoor-oven, geserveerd met twee bijpassende sauzen: Bâti Kahab, Tikka Kabub., Sheek Kehab en Kip Tandoori. Geserveerd met een salade en naanbrood.
  • Shahi Mix Thali (+ €6,-)
    verschillende gerechten geserveerd op een groot plateau. Geserveerd met saffraanrijst en naanbrood.
Vegetarische gerechten: 
  • Malai kofta
    gefrituurde groentebeignets in Malaisaus (currysaus met crème fraîche), met verse kruiden
  • Mattar Paneer korma
    ideaal voor als je niet van curry houdt. Heerlijk gerecht met erwtjes en Indiase kaas
  • Bombay Aloo
    licht gekruide aardappeltjes
  • Mashrum Bhajee
    champignons met ui en verschillende soorten kruiden
  • Bindi Bhajee
    gefrituurde zoete okra geserveerd met ui. Heel mild gekruid
  • Tarka Dall
    gestoofde Indiase linzen, met gefrituurde uitjes, knoflook, gember, kruiden en specerijen
  • Baigan Bhurta
    puree van aubergine met ui en geserveerd met koriander. Een exotisch, pittig en verfrissend gerecht. 
  • Sabzi Biriani
    rijst met verschillende soorten groenten, op smaak gebracht met kruiden, rozijnen, geraspte kokosnoot. Geserveerd met een currysaus
  • Aloo Chana
    aardappelen en kikkererwten uit Penjab, bereid in een coulis van tomaten met verse koriander.
  • Palak Paneer
    verse spinazie gestoofd in een coulis van tomaten en geserveerd met een pittige saus
  • Aloo Gobi
    curry van bloemkool en aardappeltjes met komijnzaadjes, met een saus van verse tomaten en ui
  • Sabzi Curry
    verschillende verse groenten, op smaak gebracht met kruiden
Nagerecht (alleen bij het 3-gangendiner)
  • Sorbet
    framboos - limoen - passievrucht
  • IJscoupe
    met exotisch fruit
  • Lychees
    tropisch fruit
  • Ras Malai
    Indiaas gebak op basis van kaas en melk met pistache en kardemom
  • Gulab Jamune
    Indiaas gebak op basis van amandel
  • IJs
    vanille - pistache - chocolade - aardbei - mokka
  • Mango
    in plakjes gesneden
  • Laddu
    Indiaas gebak op basis van kikkererwtenmeel, suiker, cashewnoten, amandelen en pistache
  • Ras Gulah
    Indiaas gebak op basis van kaas
  • Kulfi
    Indiaas ijs op basis van kokosnoot, op smaak gebracht met kardemom en geserveerd met een coulis van mango

46%

2-gangenlunch of 3-gangendiner à la carte in hartje Brussel

Feux de Bengale
10.0 star
Brussel
€19,60 €10,50
Verkocht: 39
Tijd resterend:

Zalige 2-gangenlunch à la carte of 3-gangendiner à la carte bij resutanrant Feux de Bengale in hartje Brussel: ontdek de traditionele Indiase keuken

Selecteer jouw deal

  • 2-gangenlunch à la carte
    46% korting
    €19,60 €10,50
    9 verkocht
    navigate_next
  • 3-gangendiner à la carte
    35% korting
    €25,55 €16,50
    30 verkocht
    navigate_next

Highlights

  • Multideal:
    • 2-gangenlunch à la carte €10,50
    • 3-gangendiner à la carte €16,50
  • Zie hier de inhoud van de multideals
  • Zalige 2-gangenlunch of 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart in hartje Brussel
  • In een gezellig en gastvrij restaurant vlak bij de Grote Markt
  • Beleef een gezellige middag of avond uit samen met vrienden, familie of collega's
  • De chef laat jou kennismaken met de traditionele Indiase keuken
  • Ook geldig in het weekend!
  • Er wordt rekening gehouden met (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

  • Geldig vanaf moment van aankoop t/m 1 mrt. 2021
  • Reserveren: na aankoop online reserveren met 'Social Deal Reserveren' (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers)
  • Feux de Bengale is gesloten t/m 1 jan. 2021
  • Vragen over de deal? Bel: 011 / 96 07 39 of WhatsApp met: 011 96 07 39
  • Koop zonder zorgen, want jouw aankoop is 100% verzekerd (meer info)

Meer over deze deal

Zin in een heerlijk diner in Indiase sferen? Maak nu kennis met Feux de Bengale, een gezellig restaurant op een steenworp afstand van de Grote Markt van Brussel. Tijdens een 2-gangenlunch à la carte of een 3-gangendiner à la carte proef jij de beste gerechten uit de traditionele Indiase keuken. Geniet bijvoorbeeld van Tandoori Chicken en Bombay Curry. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Wij wensen je alvast smakelijk eten!

2-gangenlunch of 3-gangendiner

Voorgerecht


Voorgerechten:

  • Tandoori Chicken
    kippendij gemarineerd in yoghurt en kruiden, op traditionele wijze bereid in de Tandoor-oven
  • Tikka Kabab
    traditioneel gerecht van blokjes kip gemarineerd in yoghurt en kruiden
  • Boti Kabab
    lamsvlees op traditionele wijze bereid
  • Seek kabab
    spies van lamsgehakt met verschillende kruiden, bereid in de Tandoor-oven
  • Samosa's
    krokante driehoekjes met vlees en verse koriander
  • Chicken Chaat
    blokjes kip met ui en chaat masala, geserveerd met een salade
  • Tandoori King Prawn (+ €2,-)
    scampi's bereid in de Tandoor-oven
  • Feux de Bengale Special (+ €2,-)
    mix van Tandoori Chicken, Tikka kabab, Boti kabab, Seek kabab, Tandoori King Prawn en salade
Vegetarische voorgerechten: 
  • Gemengde salade
    tomaat, sla, komkommer, maïs, ananas en ui met Indiase kruiden
  • Malakatani Soup
    linzensoep met verse koriander en kruiden
  • Pakora
    groentebeignets
  • Samosa
    krokante driehoekjes gevuld met aardappel, erwtjes en verse koriander
  • Onion Bhajee
    ui gemarineerd in een mengsel van linzen en kikkererwtenmeel en gefrituurd in Ghee (plantaardige boter). Geserveerd met een salade
Hoofdgerecht

Hoofdgerechten:
  • Curry scampi's, vis, lam of kip
    saus met verschillende specerijen en aromatische kruiden
  • Vindaloo scampi's, vis, lam of kip
    de echte Vindaloo uit Goa, het meest pittige Indiase gerecht
  • Bhoona scampi's, vis, lam of kip
    kruidenpasta gekookt in hete olie, wat een heerlijke rijke smaak aan het gerecht geeft
  • Rhogan Josh scampi's, vis, lam of kip
    typisch gerecht uit Kashmir, waarbij vlees of vis wordt gestoofd in de jus. Geserveerd met een coulis van tomaten met verse koriander
  • Shahi Korma scampi's, vis, lam of kip
    ideaal gerecht voor als je niet van curry houdt. Met een saus van yoghurt, mild gekruide crème en kokosnoot
  • Saag Wala scampi's, vis, lam of kip
    vlees of vis met verse spinazie, gember en knoflook
  • Dansak scampi's, vis, lam of kip
    vlees of vis met rode linzen uit Madras, gekruid op Zuid-Indiase wijze
  • Malai Curry scampi's, vis, lam of kip
    curry van crème fraîche, yoghurt, amandel, kokosnoot, rozijnen en exotisch fruit
  • Madras scampi's, vis, lam of kip
    lichtelijk zure curry uit Zuid-India
  • Bombay Curry  scampi's, vis, lam of kip
    curry met groenten, verschillende specerijen en aromatische kruiden
  • Biriani  scampi's, vis, lam of kip
    rijst met kruiden, rozijnen en geraspte kokosnoot. Geserveerd met een currysaus met groenten
Specialiteiten:
  • Kadai Gost (lam)
    lamsvlees gebakken met zoete kruiden, bereid in een speciale ketel uit Radjastan. Geserveerd met saffraanrijst
  • Kip Tandoori Muken Wala
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Scampi's Masalah
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Lam Tikka Masalah
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Kip Tikka Masalah
    gemarineerd in yoghurt, gember en kruiden en bereid in de Tandoor-oven. Geserveerd met een saus
  • Bengal Fish Speciality (+ €5,-)
    gemarineerde gefrituurde vis met rijst een een currysaus met ui. Geserveerd met saffraanrijst
  • Tandoori Mixed Grill/Gamba's Grill (+ €5,-)
    verschillende gerechten gegrild in de Tandoor-oven, geserveerd met twee bijpassende sauzen: Bâti Kahab, Tikka Kabub., Sheek Kehab en Kip Tandoori. Geserveerd met een salade en naanbrood.
  • Shahi Mix Thali (+ €6,-)
    verschillende gerechten geserveerd op een groot plateau. Geserveerd met saffraanrijst en naanbrood.
Vegetarische gerechten: 
  • Malai kofta
    gefrituurde groentebeignets in Malaisaus (currysaus met crème fraîche), met verse kruiden
  • Mattar Paneer korma
    ideaal voor als je niet van curry houdt. Heerlijk gerecht met erwtjes en Indiase kaas
  • Bombay Aloo
    licht gekruide aardappeltjes
  • Mashrum Bhajee
    champignons met ui en verschillende soorten kruiden
  • Bindi Bhajee
    gefrituurde zoete okra geserveerd met ui. Heel mild gekruid
  • Tarka Dall
    gestoofde Indiase linzen, met gefrituurde uitjes, knoflook, gember, kruiden en specerijen
  • Baigan Bhurta
    puree van aubergine met ui en geserveerd met koriander. Een exotisch, pittig en verfrissend gerecht. 
  • Sabzi Biriani
    rijst met verschillende soorten groenten, op smaak gebracht met kruiden, rozijnen, geraspte kokosnoot. Geserveerd met een currysaus
  • Aloo Chana
    aardappelen en kikkererwten uit Penjab, bereid in een coulis van tomaten met verse koriander.
  • Palak Paneer
    verse spinazie gestoofd in een coulis van tomaten en geserveerd met een pittige saus
  • Aloo Gobi
    curry van bloemkool en aardappeltjes met komijnzaadjes, met een saus van verse tomaten en ui
  • Sabzi Curry
    verschillende verse groenten, op smaak gebracht met kruiden
Nagerecht (alleen bij het 3-gangendiner)
  • Sorbet
    framboos - limoen - passievrucht
  • IJscoupe
    met exotisch fruit
  • Lychees
    tropisch fruit
  • Ras Malai
    Indiaas gebak op basis van kaas en melk met pistache en kardemom
  • Gulab Jamune
    Indiaas gebak op basis van amandel
  • IJs
    vanille - pistache - chocolade - aardbei - mokka
  • Mango
    in plakjes gesneden
  • Laddu
    Indiaas gebak op basis van kikkererwtenmeel, suiker, cashewnoten, amandelen en pistache
  • Ras Gulah
    Indiaas gebak op basis van kaas
  • Kulfi
    Indiaas ijs op basis van kokosnoot, op smaak gebracht met kardemom en geserveerd met een coulis van mango

Beschikbaarheid

Recensies

10,0
star star star star star
T.
Mevr. T. Poglavec
star star star star star
Super lekker gegeten! Zeer ruime porties. We kregen het niet allemaal op, maar kregen de overschot mee naar huis. Vriendelijke bediening
S.
Mevr. S. El Arrass
star star star star star
Tout était très bien et bon
I.
Mevr. I. Litjens
star star star star star
It was super good! The people works there where super friendly and spontaneous. We really enjoyed our stay there and we will recommend this to everyone visiting Brussels! Such a good experience!

Meer informatie

Feux de Bengale

Locaties


Maak nu kennis met Feux de Bengale: één van de bekendste Indiase restaurants van Brussel. Het is een gastvrije, gemoedelijke en authentieke plek in het hart van Brussel, op een steenworp afstand van de Grote Markt. 

De chef laat jou kennismaken met de traditionele Indiase keuken. Je proeft hier kleurrijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en met zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen. Op de uitgebreide menukaart vind je een ruime keuze aan voorgerechten en verschillende Indiase gerechten, zowel met vlees als vegetarisch. Er is hier werkelijk voor ieder wat wils!

Je bent van harte welkom bij Feux de Bengale!

Hiernaast zie je de openingstijden, het restaurant is gesloten tussen 15.00 en 18.00 uur. 


Openingstijden

maandag 12:00 tot 21:00
dinsdag 12:00 tot 21:00
woensdag gesloten
donderdag 12:00 tot 21:00
vrijdag 12:00 tot 21:00
zaterdag 12:00 tot 21:00
zondag 12:00 tot 21:00

Gratis kans op De Gouden Voucher van €3.000?

Op de valreep

Anderen kochten ook: